Marketing Handboek

Conversie Optimalisatie

Invalshoek Conversie Optimalisatie Handboek

Download nu dit gratis ebook over conversie optimalisatie!

In dit ebook hebben we de beste artikelen op het Invalshoek blog over conversie optimalisatie voor je verzameld. Omdat jij hiermee inzicht krijgt watconversie optimalisatie voor jouw website kan betekenen.

De belangrijkste onderwerpen in ons Conversie Optimalisatie Handboek zijn:

  • Hoe je begint met een conversie optimalisatie programma: Ontdek de fundamentele stappen om een conversie optimalisatie programma op te starten. Leer hoe je de prestaties van je website kunt verbeteren en meer waarde kunt halen uit je online bezoekers.

  • Het succesvol opzetten en uitvoeren van een A/B-test: Leer de beste praktijken voor het opzetten en uitvoeren van A/B-tests. Ontdek hoe je kleine veranderingen kunt testen en optimaliseren voor maximale conversie en prestaties.

  • Een overzicht van softwaretools voor conversie optimalisatie: Verken verschillende softwaretools die beschikbaar zijn voor conversie optimalisatie. Ontdek hoe deze tools je kunnen helpen bij het analyseren, testen en verbeteren van je website om meer conversies te genereren.

  • En nog veel meer!

Na het lezen van dit handboek ben je weer helemaal bij met conversie optimalisatie, dus waar wacht je nog op? Vul het formulier in en vraag nu gratis het Invalshoek Conversie Optimalisatie Handboek aan!

Invalshoek helpt ons om op een efficiënte manier, continu online feedback te verzamelen van onze achterban. Zo kunnen we hen nog beter betrekken bij ons werk, onze communicatie verbeteren en er voor zorgen dat donateurs ons langer blijven steunen.
Jeroen van Aken
Hivos
Alveo
SOA People
INSTRKTIV
Huisartsentelefonie