Marketing Handboek

Online Marketing

Invalshoek Marketing Handboek

Download nu dit gratis ebook over marketing!

In dit ebook hebben we de beste artikelen op het Invalshoek blog over (online) marketing voor je verzameld. Omdat jij hiermee inzicht krijgt wat marketing voor jouw bedrijf kan betekenen.

De belangrijkste onderwerpen in ons Marketing Handboek zijn:

  • Het ontwikkelen en uitvoeren van marketing campagnes: Ontdek hoe je het ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes kunt verbeteren door middel van effectieve strategieën. Leer hoe je doelgerichte campagnes kunt opzetten en uitvoeren om je merkbekendheid te vergroten, leads te genereren en conversies te stimuleren. Ontdek de nieuwste trends en technieken om je campagnes effectiever te maken en je doelgroep beter te bereiken.

  • Marketingstrategie ontwikkelen en uitvoeren: Lees hoe je een effectieve marketingstrategie ontwikkelt om je bedrijfsdoelen te bereiken. Leer hoe je je doelgroep kunt identificeren, je merk kunt positioneren en je boodschap effectief kunt communiceren. Ontwikkel een strategie die aansluit bij je doelstellingen en die je helpt om je concurrenten voor te blijven.

  • Wat zoekmachine marketing is: Ontdek wat zoekmachinemarketing inhoudt en hoe het zowel SEO (zoekmachineoptimalisatie) als SEA (zoekmachine-adverteren) omvat. Leer hoe je je online aanwezigheid kunt vergroten door je website te optimaliseren voor zoekmachines en door betaalde advertenties in te zetten om je zichtbaarheid te vergroten. Ontdek de belangrijkste strategieën en tactieken om je vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren en meer gericht verkeer naar je website te leiden.

  • De basis van marktonderzoek: Leer de basis van marktonderzoek en hoe het essentieel is voor het begrijpen van je doelgroep, concurrenten en markttrends. Leer hoe je data kunt verzamelen, analyseren en interpreteren om strategische beslissingen te nemen en je marketinginspanningen effectiever te maken. Ontdek de verschillende methoden en technieken voor marktonderzoek en hoe je ze kunt toepassen om waardevolle inzichten te verkrijgen die je helpen bij het ontwikkelen van succesvolle marketingstrategieën.

Na het lezen van dit handboek ben je weer helemaal bij met moderne marketing, dus waar wacht je nog op? Vul het formulier in en vraag nu gratis het Invalshoek Marketing Handboek aan!

Invalshoek heeft niet alleen kennis van alles wat met online marketing te maken heeft, maar is ook in staat om mee op 'de ondernemersstoel' te zitten en sterk inhoudelijk mee te denken.
Ferry Vermeulen
INSTRKTIV
Alveo
SOA People
INSTRKTIV
Huisartsentelefonie