Marketing Handboek

Online Marketing

Invalshoek Marketing Handboek

Download nu dit gratis ebook over marketing!

In dit ebook hebben we de beste artikelen op het Invalshoek blog over (online) marketing voor je verzameld. Omdat jij hiermee inzicht krijgt wat marketing voor jouw bedrijf kan betekenen.

De belangrijkste onderwerpen in ons Marketing Handboek zijn:

  • Zoekmachine optimalisatie: Ontdek hoe je jouw online aanwezigheid kunt verbeteren door middel van effectieve zoekmachine optimalisatie (SEO) strategieën. Leer hoe je hoger in de zoekresultaten kunt verschijnen en meer organisch verkeer kunt genereren.

  • Online adverteren op Google en Display netwerken: Verken de wereld van online adverteren en leer hoe je Google en Display netwerken effectief kunt inzetten om je doelgroep te bereiken. Ontdek de beste praktijken voor succesvolle advertentiecampagnes.

  • (Online) marketing KPI's: Begrijp de sleutelindicatoren (KPI's) die je nodig hebt om het succes van je marketinginspanningen te meten. Leer hoe je de prestaties kunt volgen en optimaliseren voor de beste resultaten.

  • Samenwerken met marketing bureau's: Ontdek hoe je kunt samenwerken met marketingbureaus om je marketingdoelstellingen te bereiken. Leer waar je op moet letten bij het kiezen van het juiste bureau en hoe je effectief met hen kunt samenwerken.

Na het lezen van dit handboek ben je weer helemaal bij met moderne marketing, dus waar wacht je nog op? Vul het formulier in en vraag nu gratis het Invalshoek Marketing Handboek aan!

Invalshoek heeft niet alleen kennis van alles wat met online marketing te maken heeft, maar is ook in staat om mee op 'de ondernemersstoel' te zitten en sterk inhoudelijk mee te denken.
Ferry Vermeulen
INSTRKTIV
Alveo
SOA People
INSTRKTIV
Huisartsentelefonie