Sales Handboek

Sales Enablement

Invalshoek Sales Handboek

Download nu dit gratis ebook over sales!

In dit ebook hebben we de beste artikelen op het Invalshoek blog over sales voor je verzameld. Met dit handboek wordt je bekend met de basis van moderne zakelijke sales. En leer je hoe je een goed salesgesprek voert en sales methodes toepast tijdens je gesprekken.

De belangrijkste onderwerpen in ons Sales Handboek zijn:

  • Waarom je moet luisteren in plaats van pitchen: Leer waarom luisteren naar je prospects en klanten van vitaal belang is in de moderne verkoopwereld. Ontdek waarom het overslaan van de traditionele pitch-aanpak je succes kan vergroten.

  • De basis van twee populaire sales methodes: consultative selling en SPIN selling: Dit gedeelte geeft je een solide basis voor twee veelgebruikte verkoopmethoden, namelijk 'consultative selling' en 'SPIN selling'. Begrijp de principes en technieken achter deze methoden en leer hoe je ze in de praktijk kunt toepassen.

  • Hoe je een goed salesgesprek voert: Hier ontdek je de geheimen van het voeren van een effectief salesgesprek. Leer hoe je een dialoog kunt creëren die prospects aantrekt, vragen stelt die ertoe doen en de waarde van je aanbod benadrukt.

Na het lezen van dit handboek ben je weer helemaal bij met moderne sales, dus waar wacht je nog op? Vul het formulier in en vraag nu gratis het Invalshoek Sales Handboek aan!

Invalshoek heeft niet alleen kennis van alles wat met online marketing te maken heeft, maar is ook in staat om mee op 'de ondernemersstoel' te zitten en sterk inhoudelijk mee te denken.
Ferry Vermeulen
INSTRKTIV
Alveo
SOA People
INSTRKTIV
Huisartsentelefonie